Blogg

Är en mycket kompetent kvintett från musikhögskolan i Malmö. Ågrens orkester spelar jazzstandards, bossanova, samba, vals och lite annan musik typ Bo Kaspers Orkester. En riktigt bra orkester med behaglig och svängig musik för t.ex bröllop, baler och företagsfester.

Född på Jamaica, boende i London, turnerar Michael världen runt med trion MGM eller kvartetten Fantastic Four. En ARTIST med stort A, och med en gudomlig röst fångar han publiken som få! MGM-trion sjunger soul/soulpop i Motown-stil. Med Fantastic Four framförs nya och gamla hits av bl.a Michael Jackson, Usher, Justin Timberlake etc. En suverän och prisvärd  artist för nattklubbar, festivaler etc!

Det ultimata partydraget helt enkelt, med showiga medlemmar. De har spelat på otaliga större företagsfester och festivaler etc. Fair Play är idag ett av de mest anlitade partybanden

i Sverige i så väl fjällvärlden som på festivaler.

De har t.ex värmt upp publiken inför konserter med bl.a E-type, och har fått utnämningar från olika håll som ett av dom roligaste och bästa partybanden i Sverige!

En riktig kvalitetsduo, en poppigare/rockigare variant av duon "Fame" (som ju vann svenska schlagerfestivalen 2003 med "Give me your love"). Fast Johanna är en ännu bättre schlager-sångerska tycker vi. Anderz, som varit finalist i TV-programmet "Sikta mot stjärnorna" som Bryan Adams, kan det inte bli annat än riktigt bra. En av de bästa och ”showigaste” party-duos vi kan erbjuda!

 

 

Spelar vacker och finstämd gitarrmusik, allt ifrån klassiskt till tolkningar av Beatles-låtar. Har studerat för bl.a Göran Söllscher, i nyanserade och mångfaceterade toner framför han både välkänd och okänd musik från 5 sekler. Passar som kortare eller längre inslag vid de flesta festliga och högtidliga tillfällen. Kan även med fördel användas som "bakgrunds-musik" vid konferenser, företagsfester, mingel etc!

David Batra är helt enkelt Stand-up Comedy när den är som bäst! Han kan konsten att fånga absurditeten i vardagen, och förvandla det till något begripligt genom sina betraktelser och verbala formuleringar.

Anna har i många år framträtt med orientalisk dans i både små och stora sammanhang. Hon visar upp en  bred repertoar av olika egyptiska stilar, både inom den folkliga och den klassiska stilen. Ett framträdande kan även kombineras med ett kortare föredrag om den i väst s.k "magdansen", eller med en workshop för både kvinnor och män! Hon framträder även med gruppen Al Samar, som består av fem mycket erfarna musiker ur den arabiska traditionen. En kväll med denna grupp blir som en resa till fjärran östern!

När Clanen står på scen kan inte ens de lama sitta still! Bandet levererar irländska dängor med en glöd och energi som får alla konkurrenter att blekna. Musik som väcker törsten och kittlar fötterna, den ultimata hyllningen till pubkulturen. Scen-närvaron är fantastisk, och vild dans av medlemmarna ute bland publiken är inget ovanligt under spelningarna!

Den erfarna eld-gruppen bjuder på en intensiv eldshow med eldsluk, eldsprut, jonglering med brinnande stavar och annat. Showen fungerar såväl utomhus som inomhus (med tillstånd av brandmyndigheten), och som sideshow vid större annat arrangemang. Showen som är c:a 15-20 min lång kommer garanterat att göra starkt intryck på deltagarna! Uppträder med 1-4 deltagare beroende på önskemål och budget.