Spelar vacker och finstämd gitarrmusik, allt ifrån klassiskt till tolkningar av Beatles-låtar. Har studerat för bl.a Göran Söllscher, i nyanserade och mångfaceterade toner framför han både välkänd och okänd musik från 5 sekler. Passar som kortare eller längre inslag vid de flesta festliga och högtidliga tillfällen. Kan även med fördel användas som "bakgrunds-musik" vid konferenser, företagsfester, mingel etc!

David Batra är helt enkelt Stand-up Comedy när den är som bäst! Han kan konsten att fånga absurditeten i vardagen, och förvandla det till något begripligt genom sina betraktelser och verbala formuleringar.

Anna har i många år framträtt med orientalisk dans i både små och stora sammanhang. Hon visar upp en  bred repertoar av olika egyptiska stilar, både inom den folkliga och den klassiska stilen. Ett framträdande kan även kombineras med ett kortare föredrag om den i väst s.k "magdansen", eller med en workshop för både kvinnor och män! Hon framträder även med gruppen Al Samar, som består av fem mycket erfarna musiker ur den arabiska traditionen. En kväll med denna grupp blir som en resa till fjärran östern!

När Clanen står på scen kan inte ens de lama sitta still! Bandet levererar irländska dängor med en glöd och energi som får alla konkurrenter att blekna. Musik som väcker törsten och kittlar fötterna, den ultimata hyllningen till pubkulturen. Scen-närvaron är fantastisk, och vild dans av medlemmarna ute bland publiken är inget ovanligt under spelningarna!

Den erfarna eld-gruppen bjuder på en intensiv eldshow med eldsluk, eldsprut, jonglering med brinnande stavar och annat. Showen fungerar såväl utomhus som inomhus (med tillstånd av brandmyndigheten), och som sideshow vid större annat arrangemang. Showen som är c:a 15-20 min lång kommer garanterat att göra starkt intryck på deltagarna! Uppträder med 1-4 deltagare beroende på önskemål och budget.

En legend inom svensk blues och soul.

Svens fina röst och känslofulla gitarr- och munspel är en riktig höjdare. 4 getingar i Expressen för senaste CD'n "Moving in the right direction"!

Sven var Grammisnominerad 2002.

Magnus-B_386x366

Magnus är efter tre framgångsrika år med duon Fame aktuell med sitt första soloalbum "Never say never", som släpptes i slutet av 2006. Med sitt nya sound och tuffare stil har Magnus äntligen hittat hem till den musik som ligger honom varmast om hjärtat, och där hans fantastiska röst kommer bäst till sin rätt.